اهمیت گزارش نویسی و بار حقوقی که هر جمله و کلمه میتواند برای مهندسین داشته باشد بر هیچ یک از اعضای جامعه مهندسی پوشیده نیست. کتاب حاضر با در نظر داشتن شرایط مختلفی که در هر پروژه احتمال بروز دارد، مواردی را یادآور میشود که در جهت ارائه گزارشی هر چه تکمیل تر و کاهش بار مسئولیتی مهندسین ناظر بسیار کارگر بوده و کمک شایانی میکند و در این راستا نمونه مکاتباتی مختلفی با مراجع مربوطه ارائه مینماید.
خریداران این محصولات را نیز تهیه کرده اند
با توجه به این که در دوران تحصیل و کارآموزی مهندسان در حوزه ساخت و ساز شهری و روستایی ( سازه ، معماری ، برق ، مکانیک ، نقشه برداری ، ترافیک و شهرسازی ) تقریبا هیچ گونه آموزش خاص و تخصصی در نحوه نگارش گزارش نویسی تعلیم داده نمی شود و بعضیا در اثنای این تکاملی برخی از مهندسان دچار مشقت و گرفتاری های فروان می شوند ، بر آن شدیم پیشنهاد هایی در خصوص نوع و نحوه نگارش گزارش های مرحله ای از طرف مهندسان ناظر به سازندگان و مراجع ذیصلاح را در راستای اطلاع رسانی به این قشر فرهیخته تهیه و ارائه کنیم و در اختیار آن ها قرار دهیم تا در مسیر تعالی حقوق مهندسان قدمی هر چند کوچک برداشته باشیم.
جهت ارتقای مهندسان ناظر ، تلاش عزیزان و دقت در نوع نگارش از لحاظ حقوقی مورد نیاز است ، که با مراجعه مباحث حقوقی مهندسی و مطالعات میدانی سیر و روش های این مهم را فرا خواهند گرفت.
در اینجا ، لازم است از همکاران گرامی یاد کنم که هر کدام به گونه ای در به انجام رسیدن این مکتوب مشوق بنده بوده اند ، بخصوص جناب آقای مهندس سید رضا تربت جو ، جناب آقای مهندس مهدی زندی ، اعضای محترم هیئت مدیره انجمن مهندسین عمران شهر تهران و اداره آموزش معاونت منابع انسانی شهرداری تهران.
اثر حاضر قدم اول است که با حمایت و راهنمایی های بی شائبه ی استاد ارجمتد مهندس کامیار میر رضوی که حق بزرگی بر جامعه مهندسان در حوزه ساخت و ساز شهری و روستایی دارند و در جهت وصول به نگرشی تازه و کامل به مفهوم حقوق مهندسی رهنمود ها و تعالیم گرانبها خود را در اختیار جامعه ی مهندسان قرار داده اند ، تهیه و تنظیم گردیده است و امید است که با کمک های شما عزیزان در آینده پربارتر شود.
دیدگاه خود را بنویسید